jiujitsu

Jiu-jitsu

Japanse zelfverdediging

 

judo

Aikido

Vreedzame krijgskunst

judo

Judo

Reglementair stoeien voor iedereen

 

yoga

Yoga

Fysieke en mentale gezondheid

judo

Kobudo

Japanse krijgskunst met stokken, tonfa's en sai's

 

judo

Chi Neng Qigong

Chinese vorm voor het versterken van lichaam en geest

AVG

Privacy Beleid: 27 augustus 2018

Wij respecteren de privacy van leden en belangstellende en dragen er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die je ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld.Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Waarom we gegevens nodig hebben
Budo Hans Roos verwerkt persoonsgegevens van leden en belangstellenden voor het beheren van deledenadministratie, het voeren van een financiële administratie, statistisch onderzoek, het voeren van campagne en gericht te kunnen informeren over verschillende interessegebieden.

Delen met anderen
We delen jouw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor.
Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Budo Hans Roos verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Wij verwerken mogelijk:
Van leden:

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer(s)
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Graduatie in zijn/haar discipline budosport
  • Interesse in nieuwsbrief

Nieuwsbrief abonnees en/of geïnteresseerden

  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Budo Hans Roos heeft niet de intentie bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens te verzamelen.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld neem dan contact met ons op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij verwijderen dan de informatie.

Hoe lang we gegevens bewaren
Budo Hans Roos bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Na realisatie van de doelen kan het zo zijn dat we voor analyse doeleinden jou gegevens geanonimiseerd bewaren.

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief aan waarmee wij leden en geïnteresseerden informeren over nieuws van Budo Hans Roos. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

Je kan op ieder moment bezwaar maken tegen deze nieuws e-mails, informatie of reclame.
Je kan ons ook blokkeren. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken door een mail te sturen aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging
Budo Hans Roos neemt de bescherming van je gegevens serieus en heeft passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Aanpassen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen.
Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Locatie

Budo Hans Roos
Burg. Diepenhorstsingel 4
3261 ED Oud-Beijerland

Contact

0186 - 611 669

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Social

info