Jiu-jitsuJiu-jitsu

Japanse zelfverdediging

KarateKarate

 trappen, stoten, slagen

IaidoIAido

Japanse zwaard krijgskunst

judoJudo

Voor jong en oud

yogaYoga

Fysieke en mentale gezondheid

pilatesPilates

Fysieke en mentale gezondheid

judoKobudo

Japanse krijgskunst
                met stokken, tonfa's en sai's

judoQigong

Versterken van lichaam en geest

Yoga

Heb je interesse in lessen neem dan contact op met Sandra Roos,
telefoon 0186 - 611 669 en kom langs voor een gratis proefles.

Mildred yoga 

Wanneer?

Japanse Do-In Yoga,   

Contributie:   1x in de week € 42,- /mnd

Fysieke en mentale gezondheid

Regelmatige beoefening van Yoga verbetert je fysieke en mentale gezondheid en geeft verlichting bij lichamelijke klachten. Het helpt je lichaam soepeler maken, geeft kracht, verbetert de conditie en brengt evenwicht. Yoga zorgt ervoor dat het rustiger wordt in je hoofd, dat je je meer ontspannen voelt.
Tijdens een yogales doe je fysieke oefeningen waarbij je met je aandacht bij je ademhaling bent en voelt wat er in je lichaam gebeurt. Zo leer je je lichaam kennen en je gedachten observeren. Het zorgt ervoor dat je meer aanwezig kunt zijn in het moment. Je kunt de dingen dan rustiger en met aandacht doen.

Do-In Yoga

Met Do-In Yoga versterk je spelenderwijs het fysieke middelpunt van je lichaam, je Hara (Japans voor buik én persoonlijkheid). Deze oosterse gezondheidsoefeningen zijn oorspronkelijk bedoeld als zelfbehandeling. De lessen kunnen naar wens een activerend of sederend karakter hebben. Inspannen vanuit ontspanning levert meer kracht en lenigheid op dan vanuit een gespannen situatie.

Geschikt voor iedereen?

De Yoga lessen zijn geschikt voor iedereen. In het bijzonder voor mensen met een drukke levensstijl, voor mensen die hun dagen veelal zittend door brengen en voor mensen met rug-, schouder- en heupklachten. In de lessen wordt rekening gehouden met specifieke klachten en eventuele verminderde flexibiliteit en mobiliteit.  Als je last hebt van klachten, meld dit dan altijd voor de les aan de docent. Voor alle oefeningen zijn aanpassingen en variaties zodat je altijd mee kunt doen.

 

De Yogadocente:

Mildred Villerius

Ik ben naast mijn werk als Yoga docente, werkzaam als verpleegkundige in de geestelijk gehandicaptenzorg en psychiatrie en als vrijwilliger bij verschillende projecten. Zo’n twintig jaar geleden ben ik begonnen met Yoga,volgde verschillende cursussen en workshops in het buitenland, o.a. India, Thailand, Nepal, Mexico, Portugal, Bali. Opleiding bij Unide studie-en opleidingscentrum, zen creations en de Do-In docenten opleiding in den Haag.

Locatie

Budo Hans Roos
Burg. Diepenhorstsingel 4
3261 ED Oud-Beijerland

Contact

0186 - 611 669

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Social

info